Event & ZabavaMuzika

Zabranjeno pušenje u novom je video spotu za pjesmu “Kupi nas Ali” spojilo Sassju, Halida Bešlića, Amara Osima i jednog šeika iz Dubaija!

0

Zabranjeno pušenje je objavilo video spot za pjesmu “Kupi nas Ali”, treći singl s albuma “Šok i nevjerica”.

Spot za pjesmu “Kupi nas Ali” bilježi izuzetnu gledanost na YouTube-u. Dokazani majstor pripovijedanja uz muziku, autor iz čijih smo pjesama upoznali i zavoljeli galeriju autentičnih sarajevskih likova, Sejo Sexon, i ovoga puta uspio nas je iznenaditi. Upoznajemo šeika koji stiže u Bosnu s vrećama novca, spreman potrošiti ih na izvore čiste vode, hotele, gradove, nogometne klubove i ostale “prirodne ljepote”. U spotu za ovu pjesmu, pojavljuju se teško spojive ličnosti – tuzlanska reperica Sassja, legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić i trener FK “Željezničar” Amar Osim.

LIFE:  Vrijeme je za spektakl: Najbolji svjetski skakači danas na Starom mostu

Spot je režirao Danilo Šerbedžija, a kako su Sejo i Pušenje povezali sve ove likove u jednu priču, pogledajte u spotu na linku:

Kao i mnoge druge pjesme Pušenja i ova “citira” našu svakodnevicu. “Kupi nas Ali” je pjesma koja govori o svima nama u regiji i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno “obojili” i našim autentičnim bosanskim likovima, pa su nam specijalni gosti bili reperica Sassja, koja i pjeva u ovoj pjesmi, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK “Željezničar” – kaže Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

Facebook komentari

Foto: Volonteri uklanjali kamenje sa ski staze na Bjelašnici

Previous article

Video: Na Azorima padali rekordi – Iffland i Hunt i dalje nepobjedivi

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *