Završena nagradna igra INA-e i Energopetrola: Enadinu Selimbašiću uručeni ključevi Golfa 8

- Advertisement -

Na benzinskoj stanici INA u Lepenici nadomak Sarajeva danas je Enadinu Selimbašiću, sretnom dobitniku velike nagradne igre “Natoči i osvoji” uručena glavna nagrada automobil Golf 8. Igra je, podsjećamo, u periodu od 1.12.2021. do 31.1.2022. godine održana na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima u Federaciji BiH, a kupci su tokom ova dva mjeseca točenjem najmanje 20 litara Class Plus goriva imali priliku osvojiti jednu od 180 vrijednih nagrada – karticu za gorivo u vrijednosti od 100 KM ili glavnu nagradu – automobil Golf 8. 

Video uručenja nagrade: 

PROČITAJTE JOŠ:  Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

„Za mene je ovo jedno nevjerovatno iskustvo, jer prvi put sam sudjelovao u nagradnoj igri i nisam očekivao pobjedu. Osjećam se izuzetno sretno i uzbuđeno, i poručujem svima da se isplati igrati“, izjavio je 19-ogodišnji Enadin Selimbašić iz Kladnja kojem će glavna nagrada, Golf 8, biti prvi vlasnički automobil.

Ključeve jednog od najpoželjnijih automobila u BiH, sretnom dobitniku uručila je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave Holdine i Energopetrola koja je tom prilikom kazala: „Zahvaljujemo se našim kupcima na ukazanom povjerenju i sudjelovanju u nagradnoj igri koja je mnogima od njih izmamila osmijeh na lice. Čestitamo svim dobitnicima, a dobitniku glavne nagrade, Golfa 8, uz čestitke upućujemo i želje za odgovornom i sigurnom vožnjom svog novog automobila točenjem visokokvalitetnog Class Plus goriva.“

PROČITAJTE JOŠ:  Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu...

Naime, visokokvalitetna Class Plus goriva s poboljšanom formulom aditiva uklanjaju naslage i dijelove motora štite od korozije osiguravajući optimalan rad i povećanu snagu. Na ovaj način vijek trajanja motora je produžen, što svakom vozaču osigurava bezbrižniju i sigurniju vožnju.

Imena svih dobitnika nagradne igre “Natoči i osvoji” objavljena su https://nagradnaigra.holdina.ba/.

 

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...