Zoe Kravitz će glumiti Catwoman u novom filmu ‘The Batman’

- Advertisement -

Zvijezda serije “Big Little Lies” Zoe Kravitz izabrana je da igra ulogu antiheroine Catwoman, u predstojećem Batman filmu  Matta Reevesa.

U poslednjih nekoliko nedelja špekulisalo se da bi uloga mogla pripasti Kravitzevoj, Zazie Beetz, Eizi Gonzalez ili dobitnici Oscara Alicia Vikander, a uprkos jakoj konkurenciji, za ulogu je izabrana lijepa Zoe. One će se u filmu pojaviti zajedno sa Robertom Pattinsonom koji glumi Batmana.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Očekuje se da će predprodukcija filma početi na ljeto, a zvanični datum početka snimanja još uvijek nije zvanično objavljen, iako su se pojavile špekulacije da bi to moglo biti kraje 2019. ili početkom 2020. godine. Film “The Batman” bi trebalo da se pojavi u kinima 25. juna 2021.

Reeves, redatelj koji stoji iza posljednja dva nastavka “Planeta majmuna”, preuzeo je dužnosti režiranja “Batmana” od Bena Afflecka u januaru 2017. kada je Affleck je napustio ulogu Batmana nakon “Justice League”.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Anne Hathaway bila je posljednja glumica koja je utjelovljavala ulogu Catwoman 2012. godine u Batmanovom nastavku “The Dark Knight Rises.”

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA