Zvijezde billboard kampanje Jägermeistera – 4 Sarajke

- Advertisement -

Prosinac je tradicionalno mjesec kada želimo razveseliti nama drage ljude, ali i nagraditi i sebe jer smo bili dobri tokom godine, jer smo ispunili zacrtane ciljeve i uz brojne obaveze stigli se i dobro zabavljati. Svemu tome nazdravljamo 31. prosinca i slavimo još jedan važan početak. U toj noći nije najvažnije pitanje ‘Gdje si za Novu?’, nego ‘S kim nazdravljaš Novoj?’.Jägermeister zna da dobrog provoda nema bez prave ekipe, stoga je najkreativniju odlučio nagraditi.

U okviru kampanje Are you in koja traje tokom 12.-og mjeseca, svi fanovi branda imali su priliku postati zvijezde kampanje, te svojoj ekipi osigurati fantastični novogodišnji party paket. Sve što su trebali uraditi jeste poslati fotografiju ekipe uz kreativni opis i/ili hashtag, na Jägermeister facebook stranicu. Tim zadužen za Facebook stranicu Jägermeistera fotografije je uklopio u vizual Are you in kampanje (sve fotografije na linku: http://jgr.ms/bihayi2017), te je ekipu, čija fotografija je imala najviše reakcija, nagradio novogodišnjim Jäger party paketom.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

‘Paket sadrži tap mašinu, poseban Jägermeisterov uređaj za rashlađivanje na temperaturu od -18⁰C, kako bi Jägermeister bio adekvatno ohlađen, dovoljno omiljenog pića za najkreativnije zdravice i najljepše trenutke koji će ispisati nove uspomene, te ostale rekvizite kako bi party bio nezaboravan.’- poručili su iz zastupništva Jägermeister-a u BiH.

????????????????????????????????????

Kroz 15 dana napete nagradne igre, dvije ekipe su se gotovo od prvog dana borile za prvo mjesto. Ipak, pobjedu u photo finishu odnijele su cure iz Sarajeva.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

‘Mnogo smo sretne i zahvalne svim prijateljima koji su nas podržali. Sve vrijeme je bilo neizvjesno, pogotovo posljednjih par dana. Nagradu ćemo bratski popiti s dobrovoljcima na najjačem partiju.’- izjavila je Jasna Selak, članica pobjedničke ekipe.

Proslava Nove godine nezamisliva je bez zdravice s ekipom kojom će se ispratiti stara i zaželjeti sve najbolje u nadolazećoj godini, a obzirom na najave niskih temperatura nećemo imati problema s hlađenjem Jägermeistera na idealnu temperaturu za konzumiranje, kako bi se novogodišnja noć pretvorila u party o kojem će se još dugo pričati. Jägermeister vas poziva na odgovorno konzumiranje alkohola. Are you in?

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...