Donacija računara za Kantonalnu bolnicu Zenica

- Advertisement -

Kantonalna bolnica Zenica

Jasmin Malićbegović, direktor regije Zenica danas je u ime Sberbank BH uručio donaciju računara prim. Dr. Fadilu Šabanoviću, direktoru JU Kantonalna bolnica Zenica. Donacija je namijenjena za unaprjeđenje informacionog sistema, te indirektno poboljšanje usluga pacijentima Kantonalne bolnice Zenica. Donirano je ukupno šest računara.

„Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji. Drago nam je da smo u prilici donirati ove računare i unaprijediti rad Kantonalne bolnice Zenica, posebno jer će donirani računari u jedinstven informacioni sistem Bolnice uvezati i Službu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, koja zbog svoje dislociranosti od ostalih bolničkih službi do sada nije bila uvezana u informacioni sistem Bolnice, pa je samim time značaj ove donacije još veći“, istakao je Jasmin Malićbegović, direktor regije Zenica u Sberbank BH.

PROČITAJTE JOŠ:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

 Ovim povodom direktor JU Kantonalne bolnice Zenica Prim. dr Fadil Sabanovič iskazao je svoju iskrenu zahvalnost Sberbank BH d.d. na spremnosti da pomogne u podizanju kvaliteta i unapređenja informacionog sistema Bolnice te izrazio nadu da će se saradnja Bolnice i ove finansijske institucije nastaviti i ubuduće na obostrano zadovoljstvo.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...

Fitnes savjeti za žene starije od 50 godina

Ako ste bili fizički aktivni prije 50-te, to je...

Sokovi ne smiju zamijeniti obroke

Konzumiranje soka kao zamjene za obrok može biti loše...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...