Prestigio Health Smart

- Advertisement -

Prestigio je još jednom dokazao da ima ozbiljne namjere da iz B brenda preraste u A brend, uvodeći novu liniju proizvoda – Prestigio Health Care Solutions. Pozicioniranjem pametnih proizvoda namijenjenih zdravstvu, otvara se potpuno nova era brige o vašem zdravlju. Inače, Prestigio kao društveno odgovorna kompanija teži konstantnom i održivom razvoju i pridonosi zdravom načinu života stvaranjem modernih rešenja na polju zdravstvene zaštite.

Trenutni svjetski trend gdje se ljudi sve više i više okreću zdravom načinu života su samo jedan od razloga zbog kojih je ovaj europski brend počeo proizvoditi Health Care proizvode. Njegova misija je da svojim klijentima ponudi savremena rješenja koja pomažu poboljšati zdravlje i voditi aktivan život.

Prestigio Health Care Solutions uređaji pružaju svojim korisnicima potpuno novi način brige o zdravlju. Kontrolu zdravstvenog stanja čine jednostavnom, jasnom i zanimljivom, te korisnicima omogućavaju da svoje podatke mogu sačuvati i analizirati na svojim pametnim telefonima ili tabletima, pa čak i podijeliti putem maila ili društvenih mreža sa ljekarom, porodicom i prijateljima.  Uređaji su prvenstveno namijenjeni: mladim ljudima koji vode aktivan život, damama koje vode računa o svom izgledu, svim osobama koje se rekreativno bave sportom i kojima je povremeno potrebna motivacija, porodicama sa zdravim životnim stilom i onima koji žele pokloniti originalan poklon.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

“Uz pomoć naših proizvoda, a na jednostavan i inovativan način pratite promjene koje se događaju unutar vašeg tijela.” samo je jedan od slogana Prestigio Health Care rješenja.

Na bh tržište za sada su stigla tri uređaja: Smart Pedometer, Smart Body Fat kućna vaga za mjerenje indeksa masnoće i Smart Body Weight kućna vaga.

Prestigio Smart Pedometar

Moderan uređaj, jednostavan za korištenje, opremljen sa Bluetooth ® Smart tehnologijom, pri čemu se informacije o vašim aktivnostima prenose i snimaju na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Uz besplatnu Family Health Compass aplikaciju namijenjenu za iOS uređaje, Prestigio Smart Pedometar prati broj napravljenih koraka, potrošene kalorije, pređene kilometre, šta više pomaže vam pratiti napredak i pruža dodatnu motivaciju kako bi poboljšali svoju fizičku kondiciju. Cijena 119 KM

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

 Prestigio Smart Body Weight Scale

Prestigio Smart Body Weight Scale kućna vaga, vam omogućava da izmjerite i pratite vašu težinu i indeks tjelesne težine (BMI), te uz pomoć vašeg pametnog telefona ili tableta pratite promjene tokom vremena. Cijena 139 KM

Smart Body Fat Scale

Uz besplatnu Family Health Compass aplikaciju za iOS uređaje, Smart Body Fat Scale, kućna vaga, vam omogućava da provjerite tjelesnu težinu, strukturu mišićne i koštane mase, procenat vode i masti u organizmu, ali i da pratite promjene istih tokom treninga i slobodnog vremena. Cijena 199 KM.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...

Fitnes savjeti za žene starije od 50 godina

Ako ste bili fizički aktivni prije 50-te, to je...

Sokovi ne smiju zamijeniti obroke

Konzumiranje soka kao zamjene za obrok može biti loše...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...