ROSAL Lip Balm: 2in1 formula za prekrasne usne

- Advertisement -

ROSAL Lip Balm 2in1 pruža dvostruki učinak za prekrasne usne. Kristalni omotač za njegu i hidrataciju. Neodoljiva jezgra u boji za savršeni završni sjaj. Novi ROSAL 2in1 crveni Lovely Affair ili ružičasti Sweet Crush balmovi.

ROSAL, vodeća hrvatska marka njege usnica, predstavio je još jednu tržišnu inovaciju! Jedinstveni ROSAL 2in1 LIP BALMOVI dobitna su formula za neodoljive usne. Kristalna hidratantna ovojnica njeguje usne te pruža završni sjaj dok jezgra u boji sadrži kombinaciju obojenih pigmenata koji daju laganu do srednje intenzivnu dugotrajnu boju.

Usne traže posebnu njegu, jer je koža usana drugačije strukture od ostatka kože – puno je tanja i osjetljivija, te sadrži i veoma malu količinu melanina koja bi ih štitila od opasnih UV zraka sunca. U usnama se ne nalaze žlijezde znojnice kao ni lojne žlijezde i zbog toga im je potrebna dodatna vlažnost. Svi ROSAL Lip Balm proizvodi usnama pružaju dugotrajnu hidrataciju, njegu i zaštitu. Tako i ROSAL 2in1 Lip Balmovi osim dugotrajne boje, imaju i kristalnu vanjsku ovojnicu koja vlaži i njeguje usne.

Novi ROSAL 2in1 Lip Balmovi dolaze u 2 varijante – romantično ružičasti Sweet Crush i zavodljivo crveni Lovely Affair. Zbog jedinstvene formule bez voska ne ostavljaju ljepljiv trag, već trenutno njeguju i hidratiziraju. Jednostavno se nanose i ne sadrže parabene. S nježnim i ženstvenim mirisom, voćnih nota, svježeg, ljetnog akcenta.

ROSAL 2in1 LIP BALM – Dvostruki učinak za prekrasne usne! Rosal 2in1 Lip Balm proizvodi dostupni su u drogerijama i većim trgovinama. Neobvezujuća preporučena maloprodajna cijena je 28,90kn.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...